Animated Pink Pencil

•Coastal Scents 22 pc Brushes Set Review•


Έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη ώρα του Review μου πάνω στο Brushes Set της εταιρίας Coastal Scents,η οποία είναι γνωστή κυρίως για τις παλέτες και τα πινέλα της. Αποφάσισα,λοιπόν, μιας και είχα ελάχιστα πινέλα,να παραγγείλω από το internet.
Ξεκίνησα ψάχνοντας στο amazon.com για Flat Kabuki Foundation Brush και κυρίως της εταιρίας Sigma. "Σκαλίζοντας",όμως,βρήκα σε πρώτη φάση το E.l.f. 11 Brushes Set. Όταν το παρήγγειλα, συνειδητοποίησα ότι δεν στέλνονταν στην Ελλάδα,οπότε αναγκάστηκα να ψάξω σε άλλο site. Επισκέφθηκα το amazon.uk και μετά από αρκετή ώρα βρήκα αυτό το set της Coastal Scents, το οποίο κι αγόρασα. Κόστισε γύρω στα 55Ε(μαζί με τα μεταφορικά) για 22 πινέλα(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Άμα αγόραζα το καθένα ξεχωριστά από διάφορες εταιρίες, σίγουρα θα μου κόστιζε πολύ παραπάνω!)


Περιλαμβάνει τα εξής:



REVIEW:
Η γνώμη μου είναι πάρα πολύ καλή για αυτό το Set!! Αρχικά, η μεταφορά τους από την Αγγλία ήταν σύντομη (Στο email με είχαν ενημερώσει πως θα φτάσουν 2-9 Αυγούστου και τελικά έφτασαν ξημερώματα 8 Αυγούστου). Το Contouring Brush το περίμενα λίγο μεγαλύτερο, όμως τελικά κάνει πολύ καλή δουλειά! Είμαι έκπληκτη όσον αφορά το Blush Brush. Συνήθως χρησιμοποιούσα παραπάνω ρουζ από ότι χρειαζόταν κι ύστερα, ήμουν αναγκασμένη να το απαλύνω με τα δάχτυλα μου. Το συγκεκριμένο πινέλο,όμως, πάντα παίρνει τη σωστή ποσότητα!!! Τα πινέλα για τις σκιές είναι πραγματικά πολλά (11 πινέλα). Ωστόσο, όλα θα χρησιμεύσουν σε κάτι! Δεν θα αφήσω ασχολίαστη την θήκη,στην οποία τοποθετούνται. ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΗ! Θες να πας το ταξιδάκι σου; Παίρνεις 22 πινέλα μαζί χωρίς να πιάνουν καν χώρο, χωράνε και μέσα στην τσάντα ώμου! Όσον αφορά τη θηκούλα με το φερμουάρ, παρόλο που μέχρι τώρα δεν μου έχει χρειαστεί, είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα τη χρησιμοποιήσω. Μπορείς να βάλεις σκιές, κραγιόν, ρουζ, πούδρες ή κι άλλα πινέλα!(π.χ.αυτό των φρυδιών, το οποίο η κασετίνα δεν περιελάμβανε). Το προτείνω ανεπυφύλακτα!!!♥

Share:

14 σχόλια

  1. fantastiko review kai epsaxna na agoraso pinela!
    tora eimai sigouri gia to ti tha psaxo :)
    thanks!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαλβαδιαζω εδω και καιρο 2 πινελα απο την εταιρεια αυτη.το fan brush θελω και ενα για το ρουζ αλλα σε λοξο.ολο μετανιωνω γιατι μου φαινονται λιγο τσιμπημενα τα μεταφορικα και το αφηνω.αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα τα παρω.πολυ ωραιο το review σου.μεγεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ είχα ενδοιασμούς όσον αφορά τα μεταφορικά,αλλά λέω δεν πάει στο καλό;Άμα σου βγουν καλά τα πινέλα, δεν χρειάζεται να ξαναπάρεις μετά! Ευχαριστώ πολύ!!! :)

      Διαγραφή
  3. Επισκέψου το Blog μου έχεις βραβειάκι.. :)
    http://cosmeticgirls.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραίο το review σου και χρήσιμο! είμαι και εγώ σε αναζήτηση για πινέλα στην αρχή έλεγα να πάρω mac αλλά είναι υπερβολικά τσιμπημένες οι τιμές τους! έλεγα να πάρω sigma γιατί έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αυτά αλλά και αυτά φαίνονται πολύ καλά πινέλα σαν ποιότητα, έχω βέβαια ενα μικρο προβληματάκι όσο αναφορά την αγορά μεσω internet δεν δέχεται την πιστωτική μου κάρτα κανένα site αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
    καλό σ/κ να έχεις φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ για sigma ξεκίνησα, αλλά αφού βρήκα 22 πινέλα σε μια αρκετά προσιτή τιμή, είπα να το αλλάξω τελικά!! Ευχαριστώ! Επίσης,φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. Με γεια σου!:D Ωραιότατο το review σου!
    Έχω μόνο μία "ένσταση" να το πω?!
    Τις προάλλες πως έτυχε & μπήκα στο site της coastal cosmetics & το συγκεκριμένο σετ το είχε νομίζω γύρω στα 30 με 35 δολάρια νομίζω(βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τα μεταφορικά)..! :/

    Αν θες πάρε μέρος & στο διαγωνισμό μου!:D

    http://thewillbyds.blogspot.gr/2012/09/d.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια! Κοίτα, 33-35 λίρες έλεγε και στο amazon.co.uk,αλλά με τα μεταφορικά πήγαν γύρω στις 44 λίρες!! Τέλεια! Θα πάρω μέρος οπωσδήποτε!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό με τα μεταφορικά είναι συνήθως λίγο θρίλερ!:P
      Απλά είπα & για τις άλλες που θέλουν να ta πάρουν,ας το τσεκάρουν μήπως συμφέρει..!
      Ωραιότατα!Καλή επιτυχία!:D

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα όντως!!! Ναι καλά έκανες! ;D
      Ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή
  6. Great review,it seems valuable product.
    I wonder if you would like to follow each other : ).

    http://www.glossylala.blogspot.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή